"Zambaku i Prizrenit" - Fiton Neki Emra & Dea Xhemaili

Prizren, 30 qershor – Nata finale e edicionit të 24-të të festivalit tradicional të këngës së vjetër qytetare "Zambaku i Prizrenit" është përmbyllur të premten me triumfin e duetit Neki Emra dhe Dea Xhemaili. Interpretimi i tyre i këngës së shkruar nga Shpresa Kazazi dhe me kompozitor, Fikrim Emra është pëlqyer më së shumti nga publiku, që me votim kanë përcaktuar që "Zambaku i Argjendë" të shkoj në vitrinën e kompozitorit, derisa "Mikrofoni i Artë" është ndarë mes dy këngëtarëve të rinj.

"NJË DITË, 10 PRILL 2012 - TOP FEST 9

> NJË DITË - TOP FEST

Programi muzikor per kete jave :

> 27.02.12 E Hene : MOJO bar&lounge - Prishtine - 22:00 - 02:00
> 29.02.12 E Merkure: Ethno Bar - Prishtine 21:00 - 24:00
> 02.03.12 E Premte : Rron's Caffe- Prishtine 21:00 - 24:00
> 03.03.12 E Shtune : Grand Caffe - Prizren 21:00 - 01:00

RISI *** RISI *** RISI *** RISI

Fillojmë bashkpunimin për herë të parë nga kjo fundjavë Neki Emra & Grupi "TNT". Mbrëmjet në këtë javë do të jenë për diasporën këtë herë, ju informojmë që së shpejti do të jemi edhe në Kosovë.
> 24.02.2012 - Neki Emra & Grupi TNT - RINORA 4 - Zvicer
> 25.02.2012 - Neki Emra & Grupit TNT - Hamburg - Gjermani

Programi muzikor për këtë javë :

> 02.02.12. E Ejte : Arthur's Bar (Pejë)
> 03.02.12. E Premte : Rron's Caffe (Prishtine) (Prizren)
> 04.02.12 E Shtune : Barcode Rahovec (Rahovec) (Lipjan)

SHPERNDARJA - Aksioni humanitar – NDIHMO TE VARFERIT EDHE TI !

Pasi kam filluar aktivitetin humanitar , me rastin e publikimit te CD's sime Live, dhe me premtimin e dhene se do ti shperndajme gjitha mjetet e grumbulluara deri per festat e fundvitit, sot me daten 26.12.2011...

Programi muzikor per kete jave :

26.01. E EJTE : ETHNO BAR
27.01. E PREMTE : RRON'S CAFFE
28.01. E SHTUNE : GRAND CAFFE (PRIZREN)
29.01. E DIELE : ROOM CAFFE (LIPJAN)

Programi muzikor per kete jave :

19.01. E EJTE : ETHNO BAR
20.01. E PREMTE : RRON'S CAFFE
21.01. E SHTUNE : MY BAR '78 (GJILAN)