SHPERNDARJA - Aksioni humanitar – NDIHMO TE VARFERIT EDHE TI !


Data 26.12.2011

Pasi kam filluar aktivitetin humanitar , me rastin e publikimit te CD's sime Live, dhe me premtimin e dhene se do ti shperndajme gjitha mjetet e grumbulluara deri per festat e fundvitit, sot me daten 26.12.2011, kemi bere viziten e pare per ti dhuruara ndihmat per familjet e varfera ne fshatin Krushe e Madhe.
Duke ditur se Krusha Madhe ka qene nje nder regjionet me te prekura ne Kosove, kam vendosur qe ta vizitoj se pari kete fshat.Kemi kerkuar ndihmen e kryetarit te fshatit Z. Kadri Dellova dhe ai na ka bere perzgjedhjen e 4 familjeve te cilet kishin me se shumti te humbur ne luften e fundit. Ndihma ishte perzgjedhur nga Z. Dellova tu dedikohej familjeve te: Avdullah Ramadanit, Xhemile Hoti, Selver Krasniqi, Besa Dumaku.
Sipas kryetarit te fshatit keta ishin qe kishin humbur shumicen e familjareve ne lufte dhe ishin ne gjendje shume te veshtire. Per tre jave e gjysme kemi mbledhur 308.50 Euro, dhe te gjitha keto mjete i kemi ndare per 4 familje ne menyre proporcionale duke u mar ndihma elementare si : (miell, vaj, sheqer, kripe, oriz, djath, xhalpe etj) per tju zbutur pakez sa jeten banoreve te ketij fshati aq te vuajtur ne Kosove.

Ky aktivitet humanitar do te vazhdoj, dhe mjetet e mbledhura ne vazhdim do tu dedikohet edhe fshatrave tjera ne Kosove. Pas vitit te ri jam duke bere perpjekje edhe per ta senzibilizuar edhe me shume opinionin lidhur me kete aktivitet dhe shpresoj qe do tu ndihmojme edhe me shume qytetareve te vendit tim. Ju falenderoj per perkrahje te gjitheve Me respekt, Neki Emra